Collegium

En blogg om utbildning, karriär, personlig utveckling och allmänt välmående

Tips för dig som letar efter hårborttagning i Stockholm

Vi ger ju gärna tips på både det ena och andra här på vår blogg och ett av dem tipsen är för er kvinnor, som söker efter permanent hårborttagning i Stockholm. Det finns en åkomma som heter hirsutism, som är manlig behåring. Det är överdriven hårväxt, som ofta finns i ansikte, så som skägg eller mustasch. De kvinnor som har denna åkomma, lider ofta av det och mår dåligt över det. Dock är det inte något som är direkt farligt fysiskt, såvida det inte är en annan sjukdom bakom, detta måste du undersöka hos en läkare. Hirsutism stimuleras av manliga könshormoner men kan även vara ett tecken på en bakomliggande sjukdom. Många kvinnor drabbas, när kroppen genomgår en övrig förändring så som pubertet, graviditet eller att de hamnar i klimakteriet. Vi vill tipsa dig, som har hirsutism, eller extremt mycket hår att besöka hårborttagningstockholm.nu och boka in en permanent hårborttagning.

Leilas Hudvård och Hårborttagning

Hos Leilas Hudvård och Hårborttagning kan du få hårborttagning genom IPL och diatermi. Utöver hårborttagning erbjuder Leila även:

Så även du som inte lider av överdriven hårväxt kan besöka denna salong. Kanske du bara vill ha en ansiktsbehandling eller en vanlig vaxning av benen. En massage är heller aldrig fel att boka in. Du kan välja mellan vanlig eller så kallad hot stone, som är med heta stenar. Vi rekommenderar varmt denna salongen för både hårborttagning och för andra sorters behandlingar.

19 Jun 2015