Collegium

En blogg om utbildning, karriär, personlig utveckling och allmänt välmående

Behöver du en bra budfirma?

Är det så att du behöver någon som kan köra ett enkelt bud, eller att du behöver ha transporter varje dag eller varje vecka? Då kan det vara smart att anlita en budfirma i Helsingborg som Budakuten. Detta företag kan hantera små paket, stora paket, enstaka körningar och många körningar varje vecka. De kan ta hand om och transportera  18 pall eller upp till 8000 kilo. De kan leverera express om det ska komma fram snabbt, så väl som de har vanlig ekonomitransport. 

Om du har ömtåligt gods, så kan de ta hand om det med, på ett mycket bra sätt som är säkert. 

Hos Budakuten finns det även tjänster så som online-leveranser samt att de även erbjuder lagerplatser, lageruthyrning och lagerytor. Denna budfirma kan transportera lokalt i Malmö, slingor i Skåne och till Köpenhamn, men även längre direkttransporter både inom Norden och söderöver.

Smart anlita en budfirma

Det är inte fel att anlita en budfirma, oavsett om du har enstaka bud, eller ofta vill ha hjälp med transporter. Du som vill ha en  effektiv transport till ett mycket lågt pris, du kan testa det som Budakuten kallar för ekonomislinga. Detta innebär att varje morgon har de ett visst antal bilar, som går till olika orter runt om i Skåne. Du kan lämna ditt gods kl 10 och kunden din har det senast kl 16 samma dag.  

Denna slinga täcker runt 95 % av Skånes företag och de kan ta emot och leverera små paket så väl som stora pallgods.

14 Oct 2022