Collegium

En blogg om utbildning, karriär, personlig utveckling och allmänt välmående

Dags att få in våren hemma

Nu börjar det kännas som att våren är på g! Även om det fortfarande är lite kallt, så vet man ju det att nu är den snart här! Att få in våren hemma då med är inte fel. Antingen kan man anlita en städfirma att göra en rejäl städning, som via Städcompaniet , eller så gör man det på egen hand. På våren är det perfekt att putsa fönster till exempel. Det är inte fel att få dem rena efter en smutsig höst och vinter. Det är enkelt att putsa fönster, det räcker med en hink vatten, diskmedel och en bra skrapa bara. 

Få det vårfint

Utöver att göra det fint genom städning så är det inte fel att få in våren på fler sätt. Det genom att hänga upp nya gardiner, som är lite gladare och i våriga färger så att säga. Även byta ut dukar samt ha lite ljusare sängkläder. Ta även in lite grönt i form av blommor och växter för att få en ännu mer känsla av vår.

Städa alla rum

En vårstädning bör vara en rejäl storstädning, så se till att ta rum för rum och städa det på samma vis som om du skulle flytta. Alltså göra det riktigt noga. Det underlättar kommande städningar om du har ett hem som är skinade rent. Det gör att det inte är lika jobbigt att göra de vanliga veckostädningara framöver. Så se till att få in våren nu där hemma!

18 Feb 2022