Collegium

En blogg om utbildning, karriär, personlig utveckling och allmänt välmående

Testa på arbetslivet

Har du precis pluggat klart och vill snabbt ha ett jobb, eller är det så att du vill jobba och plugga samtidigt? Ett ställe att sikta in dig på, det är GigStep. Dessa finns att hitta på www.gigstep.se. Hos de kan du bli en så kallad giggare. Det är en form av konsultjobb kan man säga. Sedan går det även utmärkt att vara frilansare och få hjälp med att hitta uppdrag eller uppdragsgivare via dem. Det går även bra att jobba via dem, om det är så att du jobbat ett tag men vill byta karriär eller att du är arbetslös och känner att du verkligen vill ut i arbetslivet igen.

Testa på att bli en giggare

Hos GigStep kan du bli det som kallas för giggare och då ta gigjobb. Det är ungefär det samma som att vara konsult och ta ett konsultjobb. Det finns många fördelar med att bli en giggare, så som att du kan välja mellan att ta korta och långa uppdrag, efter hur det passar dig. Alternativet är att frilansa och hitta egna uppdrag samt även hitta uppdrag via GigSteps plattform. 

Idag har det kommit att bli poppis detta med att gigga och det finns många företag som erbjuder detta. 

Om du vill testa en ny karriär, vill testa ny miljö eller vill ha hjälp med att hitta bra kunder för frilansuppdrag, du bör testa att signa in dig på GigSteps plattform. 

29 Apr 2022