Collegium

En blogg om utbildning, karriär, personlig utveckling och allmänt välmående

Städenergi – När du vill ha det fint hemma

Något jag verkligen avskyr, det är att städa hemma! Jag tycker jättemycket om att ha det fint hemma, givetvis, men att göra det, det tar tid och det är tråkigt och det är jobbigt. Jag fick då ett tips, som jag vill dela med mig av och det är att besöka stadenergi.se. Här finns nämligen hjälp med hemstädning i Stockholm! Städenergi som företaget heter, städar åt både privatpersoner och åt företag och de kan hjälpa till med dessa typer av städning:

Olika typer av städning

Städenergi kan även hjälpa till med sådant som fönsterputsning, trappstädning och golvvård. På deras hemsida kan du se deras smarta checklistor som de använder sig av. Dessutom kan du boka in en provstädning när du ändå surfar in till deras sida. Det gjorde jag, för att testa och nu kommer de en gång i veckan hem till mig och städar. Det innebär att jag varje helg kan lägga min tid på annat än att städa och göra ordning mitt hem. Det passar mig helt perfekt.

Behöver du en flyttstädning?

den här sidan kan du som ska flytta, boka in en flyttstädning med Städenergi. Just flyttstädning kräver en hel del av den som städar. Dels ska allt städas och det måste även bli godkänt vid en besiktning. Tar du hjälp och får en flyttstädning i Stockholm gjord av Städenergi, så kan du med säkerhet veta att du får en städning som håller kraven

3 Jun 2015