Collegium

En blogg om utbildning, karriär, personlig utveckling och allmänt välmående

Satsa på ett elverk att ha hemma

Det är inte fel att ha ett eget elverk, hemma eller med dig om du har behov av el på andra ställen. Om du besöker www.championgenerators.se så finns det elverk i fyra olika serier. De erbjuder bensinelverk, dieselelverk, inverterelverk och Duel fuel-elverk. Det sista där är bra då det kan drivas på både gasol och bensin.

När det gäller storlekar på elverk så mäts de i watt. Det finns från 1000 w upp till 12000 w. Du kanske känner dig osäker på vad för elverk som passar dig? Du ska utgå från dina behov och vad du har tänkt att använda det till. 

Hitta rätt elverk för dina behov

Det finns ju en hel del olika a fabrikat, modeller och funktioner när det kommer till elverk och du kanske inte riktigt vet vad som kan passa dig och det du ska ha den till? Det du då kan göra är att besöka den hemsida vi rekommendera ovan. De har en smart funktion där du kan räkna ut vad för storlek du behöver ha på ditt elverk. 

Ett bra tips är att välja det som heter inverterelverk. För med en sådan kan du omvandla likström till växelström. Det gör att du då kan koppla det till bilens batteri och få sådan ström du hade fått hemma genom väggen. Om du vill veta mer om olika generatorer och elverk, så se till att kolla in Champion Generators.

1 Dec 2020