Collegium

En blogg om utbildning, karriär, personlig utveckling och allmänt välmående

Må bättre med naturliga tillskott

Naturliga tillskott samt att äta hälsokost gör att du mår mycket bättre. Graviola som finns att köpa i form av kapslar är från början ett träd, som växer i Amazonas regnskog. Man har hittat aktiva ämnen i alla delar av Graviola och både frukt, blad och frön är bra källor till antioxidanter. Den har många bra egenskaper och kan skydda mot vissa virus, avvärja parasiter samt ge lindring till dem som lider av remautism. Den är även bra för behandling av svampinfektioner samt högt blodtryck. Graviola kan även användas för depression, ångest, stress och nervösa besvär.

Pulver till muskler och ledvärk

MSM-pulver är bra för både leder och muskler. MSM står för metyl sulfonyl metan, och det är en förening man hittar naturligt i livsmedel. Det finns bland annat i mjölk, kött, skaldjur med mera. Detta ämne är viktigt för att keratin, kollagen och elastin ska bildas i kroppen och gör att muskler, ben, leder, inre membran, hud, hår och naglar får en flexibilitet och styrka.

Beställ dina naturliga produkter på nätet

På Iforma.se hittar du både kapslar med Graviola och msm-pulver. Dessutom har de en mängd olika naturliga produkter, så som hälsokost, rawfood och mycket annat som får din kropp att må bra. Med Iforma får du bra produkter och en snabb leverans. Dessutom har de ett brett sortiment att välja mellan. Om du vill kan du även få tips och råd, då alla anställda har många års erfarenhet inom hälsokost och hur du bäst tar hand om din kropp och hälsa.

18 Nov 2015