Collegium

En blogg om utbildning, karriär, personlig utveckling och allmänt välmående

Klä sig snyggt i skolan

När man pluggar och går i skolan, eller på universitetet, så tycker jag att man ska klä sig snyggt. Inte gå omkring i vad som helst, utan i alla fall vara propert klädd så att säga. Det är inte kanske alltid lätt att hitta snygga kläder, om man har behov av stora storlekar. Jag har en vän, som har en del övervikt. Han har tidigare själv sagt det att det är svårt att hitta bra xl kläder. I alla fall såna som är moderna och snygga och passar en ung kille som honom. Dock har jag sett det senaste att han har snygga kläder på sig. Så frågade honom, om han äntligen hittat en bra butik.

Handlar på nätet

Det visade sig att det hade han gjort, han hittade en butik med stora kläder på nätet. Så nu kan även han hitta snygga kläder att ha i skolan, så väl som ännu snyggare kläder för fest. Denna webbutiken har tydligen det mesta man kan tänka sig, vardagskläder, festkläder, underkläder, jackor, accessoarer och en massa annat bra. Så det är ju bra att det finns på nätet nu när det är dåligt med det i vanliga butiker. 

Kolla utbudet

Om även du som läser här behöver ha stora kläder som är moderna och snygga, så kan jag tala om att butiken heter Motley Denim. Så kan även du som vill ha kläder i stora xl-modeller få se vad som finns att köpa.

27 Jun 2018