Collegium

En blogg om utbildning, karriär, personlig utveckling och allmänt välmående

Barnvakt eller barnpassning!

Vi tycker om att skriva om saker som kan hjälpa andra. En sak många har behov av idag, det är barnvakt, eller barnpassning av olika slag. Hos Nannypoppins.se kan du som förälder hitta barnpassning som passar er! NannyPoppins kan hjälpa dig med:

Hämtning kan innebära att personalen hos NannyPoppins hämtar efter dagis eller skola. De lagar en enkel middag, hjälper till med eventuella läxor och leker. Du kan göra det du behöver, slippa stressa och komma hem till ett hem som är uppstädat och får en rapport över vad ditt barn gjort. Detta upplägg innebär att du kan passa på att göra ärenden efter jobbet, du hinner träna och du kan lita på att ditt eller dina barn är i goda händer.

Sporadiska tillfällen är då och då, när du behöver. Kanske för att du ska slippa ta ut vård av barn, du måste jobba på andra tider eller om du vill göra något utan barnen på helgen. Nattetid går även det att få hjälp, efter överenskommelse.

Heltid/deltid är exempelvis om ditt barn inte har en dagisplats ännu och barnvakten blir en del av er vardag.

Sveriges bästa barnvakter

NannyPoppins barnvakter är noggrant utvalda och certifierade dessutom är de både olycksfallsutbildade och försäkrade. Sedan är deras barvakter även varma, positiva och flexibla

NannyPoppins hjälper till med barnpassning i stora delar av Sverige, men har sitt huvudkontor i Lund. Varje år hjälper de cirka 5400 familjer med barnpassning. Det är idag 900 personer som arbetar inom organisationen.

19 Aug 2015